Connect with us

Hír

Korábbi játékosát nevezte ki general managernek a Panthers

A Panthers elég hosszú listát rakott össze a general manageri interjúkra, azonban végül házon belül maradtak és előléptették az eddigi segéd-GM Dan Morgant – jelentette be a csapat. Morgan linebacker poszton játszott is annak idején Carolinában, sőt a Super Bowlba jutó csapat tagja is volt.

Morgant 2001-ben az első körben draftolta a Panthers, miután a Miami egyetemen a legjobb linebackernek és legjobb védőnek járó elismeréseket is bezsebelte. Ezután egész karrierjét a csapatnál töltötte, 2007-tel bezárólag. A 2004-es szezonban Pro Bowler lett és nagy szerepe volt abban, hogy Super Bowlba jutott a csapat, ahol aztán a Patriotstól kaptak ki.

Játékospályafutása után 2010-ben kezdett el a Seahawks front office-ban dolgozni, ahol pár év alatt a profi játékosszemélyzetért felelős igazgatóvá léptették elő. Innen Buffalóba vezetett az útja és a teljes játékosszemélyzetért felelős igazgató lett. Innen tért vissza három évvel ezelőtt Carolinába assistant GM pozícióba, most pedig a general manageri feladatokat is megkapta.

A következő feladata a főedző megtalálása lesz, majd a támadósor állományának felturbózása, hogy Bryce Youngból kihozhassák a legtöbbet.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!