Connect with us

Hír

Közel a megegyezéshez a Chargers és Jim Harbaugh

A Chargersnél nagyon úgy tűnik, hogy Jim Harbaugh a favorit a főedzői posztra. Állítólag a csapatnál is akarják a Michigan főedzőjét, és Harbaugh is szívesen menne Los Angelesbe. Mike Garafolo most arról számolt be, hogy lőtávolon belül vannak a felek, azaz hamarosan megszülethet a megállapodás.

Egyes hírek szerint Pete Carroll és Mike Vrabel lehet a B és C terv, ha nem sikerül megegyezni Harbaugh-val, aki kapcsán a pénzügyek lehetnek a legnagyobb akadályok, hiszen elég magas fizetést kell neki adni, a Spanos-család pedig nem feltétlen az ilyen költekezésről híres – habár fogadkoztak, hogy most máshogy lesz.

A Chargers egyébként general managert is keres, de ha Harbaugh lesz a választottjuk, akkor úgyis ő lesz az első számú döntéshozó a szervezetben és ő fog maga mellé hozni valakit GM-nek.

Aaron Wilson információi szerint egyébként támadókoordinátornak az ex-Ravens OC Greg Romant hozhatná magával Harbaugh, védőkoordinátornak a Michiganről Jesse Mintert, special team koordinátornak pedig a saját fiát, Jay-t.

Harbaugh a Falconsnál is volt már interjún, habár sokak szerint ez csak alkupozíció erősítés mind az ő, mind a Falcons részéről (ők Belichickkel tárgyalnak elsősorban).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!