Connect with us

Hír

Megtalálta general managerét a Raiders!

Ritka az, amikor egy kirúgott general manager újra lehetőséget kap, azonban Tom Telescóval most épp ez történt. A Chargerstől idén a szezon közben menesztett GM most egyből munkát talált ugyanebben a pozícióban, csak épp a csoportrivális Raidersnél. A kinevezésről előbb Ian Rapoport számolt be, majd a csapat is megerősítette hivatalos közlemény formájában.

Telescót és a főedző Brandon Staley-t egyébként épp egy Raiders elleni 63-21-es vereség után küldték el december közepén.

Meglepő a Raiders döntése, hiszen Antonio Pierce főedzőnek való kinevezése mellé azt hihettük, hogy GM poszton is megtartják az ideiglenesen kinevezett Champ Kellyt, azonban a tapasztalatlan edző mellé a jelek szerint egy tapasztalt general managert szerettek volna.

Telesco 11 éven át volt a Chargers general managere, három főedzőt is felvehetett, de mindössze két playoff-győzelmet tudott felmutatni, miközben a csapat 84-95-ös mérleget ért el regnálása alatt. Nem valami impresszív számok, és nagy szerepe volt abban is, hogy a Chargers-projekt Justin Herberttel félrement. Az adatok alapján neki voltak az egyik legrosszabb draftjai a ligában az utóbbi 10 évben, és az is érdekes, hogy egyetlen egyszer sem cserélt még hátra a drafton, ami folyamatot tekintve szörnyű hozzáállás.

Hol ment ennyire félre ez a Chargers projekt?

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!