Connect with us

Hír

Lamar Jackson MVP szinten játszik, de tavasszal csak ketten érdeklődtek iránta

A Ravens sokáig nem tudott megegyezni Lamar Jacksonnal a folytatásról, ráadásul a tavalyi holtszezonban csak egy nem-exkluzív franchise taget tett az irányítóra, aki így szabadon tárgyalhatott bárkivel. A ziccerre azonban nem csaptak le az NFL csapatai, Adam Schefter információi szerint csak a Panthers és a Raiders érdeklődött, de ők sem tettek le komolyabb ajánlatot az asztalra.

Már tavasszal is meglepő volt, hogy milyen csendes Jackson piaca. Ebben természetesen szerepet játszott egyrészt az, hogy teljesen garantált szerződést akart, illetve hogy a 2022-es szezon jelentős részét kihagyta sérülés miatt. A megítélése tehát nem volt a legjobb, de akkor is nevetséges, hogy csak két csapat érdeklődött iránta, azok is tessék-lássék módon, amikor a szexuális zaklatás miatt nők tucatjai által perelt Deshaun Watsonért ölre mentek a franchise-ok.

A Ravens pedig köszönte szépen, mert bár 5 évre 260 millió dolláros szerződést adott Jacksonnak, de a kevés érdeklődő miatt ebből csak 135 millió volt teljesen garantált. Arról nem is beszélve, hogy Lamar mindezt egy elit szezonnal hálálta meg.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!