Connect with us

Hír

Kenny Pickett elveszítette a kezdő posztot

Mason Rudolph lesz a Steelers kezdő irányítója a Ravens elleni csoportrangadón, jelentette be a főedző Mike Tomlin. A Baltimore számára már tét nélküli a találkozó, ellenben a Pittsburgh egy győzelemmel (és némi segítséggel a riválisoktól) a rájátszásba is bejuthat.

A korábbi első körös Kenny Pickett hiába volt játékra alkalmas már az előző fordulóban is, végül csak a padot koptatta a Seahawks ellen. Akkor még kis jóindulattal lehetett azzal érvelni, hogy csak nemrég tért vissza a bokasérülése után, de most már nincs kifogás: Rudolph jobban teljesít nála és a szervezetnél is úgy látják, hogy vele van a legnagyobb esély a győzelemre.

A 28 éves Rudolph először a Bengals ellen kapott lehetőséget, ő pedig 290 passzolt yarddal és két TD-vel hálálta meg a bizalmat, tette mindezt 63 százalékos pontossággal, 10,7 yardos átlaggal és turnover nélkül. A Seahawks ellen pedig még magasabb szintre kapcsolt: ugyan nem volt hatpontosa, de turnovert érő átadás nélkül, 11,4 yardos átlaggal és 75 százalékos pontossággal passzolt 274 yardot.

Pickettnek akadtak jó meccsei idén, de 13 mérkőzésen csak egyszer passzolt 250 yardnál többet az idényben (278), ahogy a hat TD-je és négy INT-je sem túl erős.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!