Connect with us

Hír

Már biztos nem Bill O’Brien lesz a Patriots támadókoordinátora idén

A Patriotsnak négy éven belül négy különböző támadókoordinátora lesz, ugyanis Bill O’Brien már biztosan nem marad a csapatnál, hiszen kinevezték az Ohio State Buckeyes támadókoordinátorának – számolt be az ESPN.

O’Brian tavaly ilyenkor tért vissza New Englandbe és vette át Matt Patricia helyét az offense élén, azonban nem sok babér termett neki, hiszen mindössze 13,9 pontot átlagoltak támadóoldalon, ami holtversenyben a legkevesebb volt az NFL-ben.

Távozása azt jelenti, hogy az újdonsült főedző Jerod Mayónak most új támadókoordinátort kell találnia, és Albert Breer információi szerint széleskörű keresést fog tartani. Ez nagyon jó hír az utóbbi évek után, ahol Belichick nem volt hajlandó kimozdulni a komfortzónájából és csak a közeli ismerőseit nevezte ki – nulla sikerrel. Mondjuk felmerült Josh McDaniels neve is, bár ő akár Belichicket is követheti új állomáshelyére. Illetve Nick Caley-ről is lehetett hallani, aki 2015 és 2022 között a Patriotsnál dolgozott, tavaly pedig a Rams tight end edzője volt.

Ami O’Brient és az Ohio State-et illeti, érdekes hogy Ryan Day átadja a támadósort vezénylését és a playhívásokat, de a csalódást keltő szezon után lehet ez a jó megoldás. O’Briennek van egyetemi tapasztalata, hiszen régebben a Penn State főedzője volt, illetve a mostani patriotsos munkája előtt az Alabama támadókoordinátori posztját látta el sikeresen.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!