Connect with us

Hír

Vrabelnek megvolt az első interjúja, méghozzá a Chargersnél

Kissé furcsa volt, hogy Mike Vrabel kirúgása óta nem lehetett hallani senki érdeklődéséről a főedző irányába. Most azonban megjött az első fecske, hiszen Tom Pelissero arról számolt be, hogy Vrabel tegnap a Chargersnél volt interjún. Los Angelesben a Staley-fiaskó után fontosnak tartják, hogy tapasztalattal rendelkező főedzőt nevezzenek ki, ebbe pedig nyilván beleillik Vrabel, aki 54-45-ös mérleggel zárt Tennessee-ben.

Ugyan furcsa lehet, hogy nem volt több érdeklődés Vrabel iránt, de a folyamatot tekintve annyira talán nem meglepő. Ugyanis Vrabel jelenleg nem áll szerződés alatt sehol, tehát a vele való interjút nem kell kérvényezni, tehát csak akkor derül ki egy ilyen, ha már tényleg sok kerül rá. Ehhez pedig az is kell, hogy Vrabel is beleegyezzen, azaz őt is érdekelje az állás.

Adam Schefter hozzáteszi egyébként, hogy a Seahawks és a Falcons is érdeklődik iránta.

Ami a Chargerst illeti, volt már interjújuk Jim Harbaugh-val (Michigan HC), Brian Callahannel (Bengals OC), Leslie Frazierrel (ex-Bills DC), Patrick Grahammel (Raiders DC), Mike Macdonalddal (Ravens DC), Todd Monkennel (Ravens OC), Kellen Moore-ral (Chargers OC), Davis Shaw-val (Stanford HC), Giff Smith-szel (Chargers ideiglenes főedző) és Steve Wilksszel (49ers DC), illetve kérvényeztek még interjút Ben Johnsonnal (Lions OC), Raheem Morrisszal (Rams DC), Dan Quinnel (Cowboys DC) és Aaron Glennel (Lions DC).

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!