Connect with us

Hír

Megtarthatta az állását, de új szerződést nem fog kapni Mike McCarthy

A Cowboys nagyon csúnyán kikapott a Packerstől a rájátszás első körében, és bár a főedző Mike McCarthy végül megtarthatta az állását, mégis lett némi következménye a lebőgésnek. Adam Schefter információi szerint Jerry Jonesék idén biztosan nem hosszabbítják meg a főedző jövőre lejáró szerződését, így ha 2024-ben nem villant valami nagyon nagyot, úgy 2025-ben kereshet magának új csapatot.

McCarthy 2020-ban vette át a Cowboys irányítását. Első évében csak 6-10-es mutatóra volt képes, ami 2015 óta a csapat első negatív mérlegű szezonja lett. Ezt követően 12-5-tel megnyerte a csoportot, de a rájátszásban azonnal kikapott a 49erstől. Egy évvel később ismét 12-5-ös mérleget ért el, csoportmásodikként legyőzte a Bucsot, majd megint kikapott a 49erstől a divíziós körben. Idén pedig szintén 12-5-ös mérleggel lett csoportelső, hogy aztán egy újabb one and done-nal véget érjen a playoff szereplés.

A Cowboys összességében egy top rosterrel rendelkező csapat, amitől a rájátszásba jutás a minimum elvárás. Nem úgy tűnik, hogy Mike McCarthy ennél többre képes.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!