Connect with us

Hír

Pete Carroll még főedző akart volna maradni

Tegnap óta nem Pete Carroll a Seahawks főedzője, ami sokakat hatalmas meglepetésként ért. Végül maradt a csapat kötelékében tanácsadói körben, így kvázi közös megegyezésnek is lehet tekinteni a dolgokat, de Carroll elmondta, hogy ha rajta múlott volna, akkor nem változott volna semmi.

“Elég keményen küzdöttem azért, hogy az edző maradjak.”

– mondta Carroll a csapat hivatalos csatornáin tartott sajtótájékoztatóján. A részletekbe és a miértekbe azonban nem volt hajlandó belemenni legnagyobb sajnálatunkra, de ebből azért kiderül, hogy a tulajdonos Jody Allenék nem vele tervezték a folytatást és nem közös döntés volt a beosztásának módosítása.

A 72 éves Carroll egyébként egyáltalán nem úgy hangzott, mint aki biztosan be akarja fejezni az edzősködést, habár konkrét választ erre nem tudott adni. Azt mondta, hogy egyáltalán nem fáradt, pedig a szezon véget ért és elég kimerítő szokott lenni egy ilyen idény. Emellett izgatott az új kihívás miatt, amit egyébként más idősebb és mélyen tisztelt edzőkkel és vezetőkkel is eljátszottak már a ligában, mint John Elway és Bruce Arians – ez a csapatok tisztes módja a továbblépésnek egy legendás figurájuktól.

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
csak ezt ne
csak ezt ne
2024-01-11 10:30

Rajta nem láttam az öregedés jeleit, de akik közelebbről nézik naponta jobban megtudják ítélni. Most egy kicsit beleragadt a csapat a Geno projektbe, túl jó dobni, túl kevés egy komolyabb sikerhez, nem igazán edzőt kellene váltani szerintem. Carrollal a csapat mindig kompetitív volt, egy lassú leépülést be lehet vallani, de nem volt tankolás meg rebuild, és ez komoly eredmény volt. Meglátjuk milyen lesz az utód, nekik azért van mit veszíteniük.

Tibor Cseh
Tibor Cseh
2024-01-11 10:25

“ez a csapatok tisztes módja a továbblépésnek egy legendás figurájuktól.” Kicsit beszélni madzsar.

Krisztian Fekete
Krisztian Fekete
2024-01-11 08:16

“Carroll elmondta, ha rajta múlott volna, akkor nem változott volna semmi.”

Szerintem pont ezért váltottak.

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x