Connect with us

Hír

Pete Carroll még főedző akart volna maradni

Tegnap óta nem Pete Carroll a Seahawks főedzője, ami sokakat hatalmas meglepetésként ért. Végül maradt a csapat kötelékében tanácsadói körben, így kvázi közös megegyezésnek is lehet tekinteni a dolgokat, de Carroll elmondta, hogy ha rajta múlott volna, akkor nem változott volna semmi.

“Elég keményen küzdöttem azért, hogy az edző maradjak.”

– mondta Carroll a csapat hivatalos csatornáin tartott sajtótájékoztatóján. A részletekbe és a miértekbe azonban nem volt hajlandó belemenni legnagyobb sajnálatunkra, de ebből azért kiderül, hogy a tulajdonos Jody Allenék nem vele tervezték a folytatást és nem közös döntés volt a beosztásának módosítása.

A 72 éves Carroll egyébként egyáltalán nem úgy hangzott, mint aki biztosan be akarja fejezni az edzősködést, habár konkrét választ erre nem tudott adni. Azt mondta, hogy egyáltalán nem fáradt, pedig a szezon véget ért és elég kimerítő szokott lenni egy ilyen idény. Emellett izgatott az új kihívás miatt, amit egyébként más idősebb és mélyen tisztelt edzőkkel és vezetőkkel is eljátszottak már a ligában, mint John Elway és Bruce Arians – ez a csapatok tisztes módja a továbblépésnek egy legendás figurájuktól.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!