Connect with us

Hír

Ron Rivera maradna az NFL-ben

Ron Riverát nemrég vágta ki a Commanders, a korábban többször is az év főedzőjének választott szakember viszont ennek ellenére is maradna az NFL-ben. Sőt elmondása szerint nem ragaszkodik ahhoz, hogy újra főedző legyen, asszisztensi szerepkörben is el tudná képzelni magát (via ESPN).

Rivera 1997 óta dolgozik az NFL-ben. 2011-ben nevezték ki először főedzőnek, a Panthers élén pedig több csoportgyőzelem mellett egyszer a Super Bowl is összejött, bár a döntőt végül nem sikerült megnyernie. 2019-ben küldték el Carolinából, de nem volt sokáig munkanélküli, a Commanders/Redskins/Football Team ugyanis azonnal kinevezte főedzőnek.

Eddigi karrierje alatt kétszer választották az év edzőjének, ötször jutott rájátszásba, a Panthersszel 2013 és 2015 között egymás után háromszor, míg 2020-ban a Commandersszel is megnyerte a csoportját. 102-103-2-es győzelmi mutatóval rendelkezik az alapszakaszban, illetve elmondhatja magáról, hogy kétszer is sikerült negatív mérleggel csoportot nyernie, ráadásul két különböző csapattal!

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group