Connect with us

Hír

A Lions és a Ravens elit tight endje is ott lehet a pályán a divíziós körben

Az alapszakasz után még úgy tűnt, hogy nem látjuk a rájátszásban sem Mark Andrewst, sem Sam LaPortát. Utóbbi viszont már a Wild Card körben is játszott és jó eséllyel mindketten ott lesznek a pályán a divíziós körben.

Andrews még november közepén sérült meg és akkor azt nyilatkozta a Ravens főedzője, John Harbaugh, hogy a kiváló tight end olyan súlyos bokasérülést szenvedett, ami miatt véget ért a szezonja. Ehhez képest most teljes edzésmunkát végzett, ami ugyan még nem garancia semmire, de nem lenne meglepő, ha legalább limitált szerepkörben játszana a Texans ellen. Az utóbbi két évben Pro Bowler támadó a sérülése előtt 45 elkapásból 544 yardot és 6 TD-t jegyzett, a hiányában főleg Isaiah Likely kapott nagy szerepet a támadósorban.

Szintén jó híreket kapott a Lions is Sam LaPortával kapcsolatban. Az újoncként is elit szinten teljesítő tight end az utolsó fordulóban szedett össze egy súlyosnak tűnő térdsérülést, de ennek ellenére pályára lépett a Rams ellen, sőt még egy TD-je is volt viszonylag limitált szerepkörben. Ennek ellenére kérdőjeles volt az állapota a Bucs ellen, de mivel szerdán teljes edzésmunkát végzett, így most mindenki optimista Detroitban és az sem kizárt, hogy ezúttal komolyabb szerep jut neki.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!