Connect with us

Hír

Sirianni is közel lehet a posztja megtartásához?

A Cowboys megtartotta Mike McCarthyt, az Eaglesnél azonban még nem döntöttek Nick Sirianni sorsáról, aki a történelem egyik legnagyobb leolvadását vezényelte le, 10-1-es mérlegről sikerült hétből hatszor kikapni egy -82-es pontkülönbséggel. Dianna Russini viszont most arról számolt be, hogy Sirianni és a general manager Howie Roseman elkezdtek edzőket és koordinátorokat keresni, hogy feltérképezzék a terepet a 2024-es szezonra.

Ez első hallásra mindenképp azt sejteti, hogy Sirianni maradhat a helyén. Erre viszont még ne vegyünk mérget, ugyanis a főedző várhatóan majd ma találkozik a tulajdonos Jeffrey Lurie-val (eredetileg szerdán találkoztak volna, de logisztikai problémák miatt erre nem került sor). Sirianninak meg kell majd győznie a tulajdonost arról, hogy van egy megfelelő terve a fejlődésre, és el kell adnia, hogy kik lesznek az új koordinátorai, segédedzői, satöbbi.

Három évvel ezelőtt nagyon hasonló volt a helyzet Doug Pedersonnal is. Ő nem tudott megfelelni a tulajdonos elvárásainak ezen az exit interjún, és menesztették. Roseman pedig korábban is belefolyt már a koordinátorkeresésbe Pederson, de Chip Kelly és Andy Reid idején is, hiszen rengeteg kapcsolata van edzőkkel és ügynökökkel egyaránt, szóval egyelőre az ő segítsége sem jelenti feltétlen, hogy Sirianni marad. Minden a tulajdonos Lurie-n múlik most már.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!