Connect with us

Hír

Távoznak az Eagles védelmének koordinátorai

Az Eagles védelme a szezon első felében is legfeljebb közepes volt, a második felére pedig teljesen összeomlott és bizonyos mutatókban a liga legrosszabbja volt. Így tehát nyilvánvaló volt, hogy a felelősöknek mennie kell, szóval kirúgták a védőkoordinátor Sean Desait és nem hosszabbítanak a védőhívásokat átvevő Matt Patriciával sem – számolt be az NFL Media.

Desai kapcsán a Bills-49ers-Cowboys trió elleni teljesítmény után telt be a pohár, miután a defense 109 pontot és 1355 yardot engedett ezeken a találkozókon. Ezután adták át a védelem irányítását Patriciának (aki nem kapott hivatalosan koordinátori titulust), azonban a jóval könnyebb sorsolás során sikerült még rosszabb teljesítményt nyújtani és konkrétan nevetség tárgyává válni.

Távozásukkal megnyílik a lehetőség egy új szemlélet bevezetésére a csapatnál, az elsődleges hírek szerint pedig ott lesz a jelöltek közt a Giantstől távozó Wink Martindale és a Falconstól távozó Ryan Nielsen is.

Érdekességképp pedig álljon itt Tom Pelissero tweetje, amiben az áll, hogy top koordinátori jelölt lesz Patricia. Ennél nyilvánvalóbban nem lehetne tudatni a világgal, hogy ez a tweet szinte egy az egyben Patricia ügynökétől érkezett.

 

3 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
3 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
snookerista
snookerista
2024-01-23 05:30

Falcons kifogja nevezni DC-nek ha BB odamegy. Kókler a pali , sehol semmit nem ért el maga, Patsnél meg mindenki tudja BB csinálta a D-t . Nézzük meg hol tartott vele a Lions és hol tart nélküle, kellett másfél év míg kijöttek a gödörből ahova lökte őket.

WildCard
WildCard
2024-01-22 10:47

Még nem bontok pezsgőt.
Az őkinevezésük kinek a felelőssége? A játékoskeret is gyenge és öreg, az kié?

Mark Molnar
Mark Molnar
2024-01-24 14:16

nem tudom, nem ertem, hogy mit hisznek patriciarol a csapatok. amikor o volt a dc new englandben, azert drukkoltam, hogy az offense tobb pontot szerezzen, mint amennyit a defense benyel.
ert el valaha valamit sajat erobol? vagy csak jo szinben tuntettek fel masok eredmenyei?
en is koordinator akarok lenni. a nyelvi nehezsegek ellenere sztem nekem is lenne ennyi hozzaadott ertekem

3
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x