Connect with us

Hír

Távoznak az Eagles védelmének koordinátorai

Az Eagles védelme a szezon első felében is legfeljebb közepes volt, a második felére pedig teljesen összeomlott és bizonyos mutatókban a liga legrosszabbja volt. Így tehát nyilvánvaló volt, hogy a felelősöknek mennie kell, szóval kirúgták a védőkoordinátor Sean Desait és nem hosszabbítanak a védőhívásokat átvevő Matt Patriciával sem – számolt be az NFL Media.

Desai kapcsán a Bills-49ers-Cowboys trió elleni teljesítmény után telt be a pohár, miután a defense 109 pontot és 1355 yardot engedett ezeken a találkozókon. Ezután adták át a védelem irányítását Patriciának (aki nem kapott hivatalosan koordinátori titulust), azonban a jóval könnyebb sorsolás során sikerült még rosszabb teljesítményt nyújtani és konkrétan nevetség tárgyává válni.

Távozásukkal megnyílik a lehetőség egy új szemlélet bevezetésére a csapatnál, az elsődleges hírek szerint pedig ott lesz a jelöltek közt a Giantstől távozó Wink Martindale és a Falconstól távozó Ryan Nielsen is.

Érdekességképp pedig álljon itt Tom Pelissero tweetje, amiben az áll, hogy top koordinátori jelölt lesz Patricia. Ennél nyilvánvalóbban nem lehetne tudatni a világgal, hogy ez a tweet szinte egy az egyben Patricia ügynökétől érkezett.

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!