Connect with us

Hír

Tomlin döntött: maradni szeretne

Mike Tomlin jövője kapcsán kérdőjelek merültek fel, ugyanis megjelentek olyan híresztelések, hogy a szezon után át kell gondolnia a folytatást. Ezután a szerződésével és jövőjével kapcsolatos újságírói kérdésre nem volt hajlandó válaszolni, hanem egyszerűen lelépett a pódiumról és elhagyta a sajtószobát. Az NFL Media információi szerint azonban a játékosainak azt mondta, hogy tervei szerint őket fogja edzeni 2024-ben is.

Úgyhogy hacsak a Steelers felsőbb vezetői máshogy nem döntenek, úgy Tomlin visszatér a 18. szezonjára is a csapat élén.

Ez lesz Tomlin jelenlegi szerződésének utolsó éve, és mivel rendkívül ritka az a ligában, hogy egy főedző úgy legyen az állásában, hogy nincs hosszabb távra szerződése, így előjön a kérdés: akar-e hosszabbítani vele a Steelers? Pittsburghben mondjuk van hagyománya ennek, azaz hogy simán hagyják kifutni az edzők szerződését, ők nem szeretnek ezt megelőzően kirugdosni embereket.

Viszont ha nem hosszabbítanak vele idén, akkor az egész év arról fog szólni, hogy vajon ez lesz-e Tomlin utolsó idénye a csapat élén.  Ugyan a vezetésével sosem volt még negatív idénye a franchise-nak, azonban az utolsó öt playoff-meccsét elvesztette a gárda, aminél csak a Dolphinsnak van hosszabb sorozata, és 23 csapatnak van a Steelersnél frissebb emléke egy rájátszás-győzelemről.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!