Connect with us

Hír

Túl bonyolult és hosszadalmas lett volna, ezért meg sem próbálta elcserélni Vrabelt a Titans

A Titans meglepetésre csak úgy kirúgta a főedző Mike Vrabelt. Még ha valamilyen szinten lehet is indokolni a váltást, azt azért meg lehet kérdőjelezni, hogy miért nem cserélték el, vagy legalább miért nem próbálták meg elcserélni. A válasz pedig elég érdekesre sikeredett.

Előbb Dianna Russini számolt be arról, hogy a Titansnél úgy gondolták, hogy túl bonyolult és hosszadalmas folyamat lett volna ebbe belemenni, ők pedig gyorsabban akartak lépni.

Erre a tulajdonos Amy Adams Strunk ki is tért a csapat hivatalos oldalának adott interjújában.

“Van egyfajta tévhit az edzők szerződéséről a játékosokéval összehasonlítva. Egy edző szerződése nem cserélhető, hacsak ő bele nem egyezik. Szóval gondoltunk rá, de végül a liga szabályai miatt úgy láttuk, hogy ezzel vagy három héttel visszavetettük volna magunkat. Őszintén, a megfelelő főedző megtalálásához nem akartam a sor végébe állni és megkockáztatni, hogy lemaradunk valakiről, akit nagyon akartunk.”

Ugyan furcsán hangozhat a kijelentés, hogy túl bonyolult és hosszadalmas lett volna a folyamat, miközben akár egy 1. kört, de legalább egy második napos draft picket kaphattak volna Vrabelért, azért van abban valami, hogy ez időbe tellett volna és utána le kellett volna folytatni egy teljes edzőkeresést (amit a liga szabályai szerint nem igazán lehet felgyorsítani, meg kell hallgatni bizonyos számú jelentkezőket stb.), így könnyen lemaradhattak volna a legjobb jelöltekről.

Persze mindenki döntse el maga, hogy melyik út a jobb, melyikből jöhet ki jobban a csapat, melyiket fontosabb priorizálni.

Az is kiderült egyébként, hogy Vrabel nem kérte sem a kirúgását, sem az elcserélését Tennessee-ből.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!