Connect with us

Hír

Úgy tűnik Sirianni marad az Eagles főedzője

A szezon végi összeomlás után erősen kérdésessé vált Nick Sirianni posztja az Eagles vezetőedzői székében. Pénteken találkozott is a tulajdonos Jeffrey Lurie-val, és válaszokat kellett adnia a szezon végi miértekre, és vázolnia kellett a következő idény terveit is. Hivatalos bejelentés egyelőre nem érkezett egyik irányba sem, azonban Adam Schefter szerint minden jel arra mutat, hogy Sirianni megtarthatja az állását.

Az ESPN insiderének megfogalmazása azt sugallja, hogy nincs belsős infója, csak az alapján mondja ezt, hogy nem érkezett hír a kirúgásról. Ez persze logikusan azt jelenti, hogy maradhat a helyén Sirianni, amit nyilván nem is kell bejelentenie az Eaglesnek – ők egyébként is szeretnek titkolózni.

Az viszont egyértelmű, hogy ha marad Sirianni, akkor a koordinátori posztokon változásoknak kell lenniük. A védőoldalon ez biztosan meg is fog történni Sean Desai és Matt Patricia leszereplésével, azonban az offense egyelőre kérdés – bár itt is várható Brian Johnson leváltása.

Az Eagles lett a történelem első csapata, amely 10-1-es kezdés után nem nyerte meg a csoportját és nem szerzett legalább 12 győzelmet, kolosszális összeomlást tanúsítottak. Azonban Sirianni három év alatt háromszor rájátszásba vezette a csapatot, egyszer pedig a Super Bowlba is eljutottak, vélhetően ezek az eredmények mentették meg elsősorban a kirúgástól. Ilyesmire ugyanis talán az egyedüli példa John Fox lehet a Broncosnál, aki négy egymást követő playoff-szereplés és három 12 győzelmes idény után volt kénytelen távozni a posztjáról.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!