Connect with us

Hír

Vic Fangio lelép Miamiból, valószínűleg Philadelphiába

Óriási meglepetésre a Miami Dolphins és a védőkoordinátor Vic Fangio közös megegyezéssel szerződést bontott – számolt be Adam Schefter. Az ESPN insidere emellett azt is hozzáteszi, hogy várhatóan Philadelphiában landol majd Fangio, ahol tavaly is konzultált, és ahol közelebb lehet a családjához.

Egyébként már tavaly is őt nevezték volna ki az Eaglesnél, ha Jonathan Gannon szól arról, hogy elfogadja majd a Cardinals főedzői ajánlatát (azt mondta, hogy maradni fog, ezért elengedték Fangiót, aki aláírt a Dolphinshoz).

Miamiban egyébként elég jó munkát végzett a liga egyik legelismertebb és a mai focira egyik legnagyobb hatással lévő védőguru. Az elején nehezen indult be a dolog, de hatalmas átállás volt a tavalyi rendszerhez képest, így hosszabb volt a betanulási fázis a játékosok számára. A szezon második felére azonban a liga legjobbjai közt volt a Dolphins védelme, amiben persze szerepet játszott Jalen Ramsey visszatérése is.

Mike McDaniel főedző közleménye szerint mindenkinek ez volt a megfelelő út a továbbiakra nézve. Albert Breer úgy fogalmazott a Twitteren, hogy a “filozófiai nézeteltérések” lehet a legjobb szóösszetétel a válás okára, illetve azt is hozzáteszi, hogy az utóbbi hetekben már lehetett erről hallani belsős körökben.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!