Connect with us

Hír

BREAKING: A Packers kirúgta a védőkoordinátorát!

Az utóbbi években sok frusztrációt okozott a Packers szurkolóinak Joe Barry, a csapat védőkoordinátora. A Panthers és Giants elleni nagyon gyenge szezon végi teljesítmények után úgy tűnt, hogy most tényleg elvesztheti az állását, ellenben a rájátszásban kétszer jól teljesített a defense, így azt hihettük, hogy Matt LaFleur főedző ismét ki fog állni mellette. Végül nem így lett, ugyanis a Packers menesztette Barryt – számol be Tom Pelissero.

A Packers védelme idén a 27. helyen végzett DVOA mutató alapján, tavaly pedig a 25. volt, így nem meglepő, hogy ez nem volt elég a folytatáshoz.

A Packersnek tehát most új védőkoordinátort kell keresnie a rendkívül tehetséges egysége élére. Albert Breer arról írt a Twitteren, hogy a Titans passzvédekezésért felelős koordinátora, Chris Harris elég jól interjúzott pár éve Green Bayben, illetve LaFleur dolgozott már együtt Ejiro Everóval Los Angelesben, aki a Broncosnál remek munkát végzett és a Panthers élén is jónak gondolták, most is volt több helyen főedzői interjún, szóval rájuk érdemes első körben figyelni.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!