Connect with us

Hír

2 meccses eltiltást kapott Jimmy Garoppolo

Több forrás is arról számolt be, hogy Jimmy Garoppolo teljesítményfokozó szerek használata miatt 2 meccses eltiltást kapott az NFL-től. Nem jó hír ez a veterán irányító számára, pláne úgy, hogy a várakozások szerint hamarosan az utcán találja magát.

A 33 éves Garoppolo tavaly írt alá a Raidershöz 3 évre 72,75 millió dollárért. Ebből az összegből 33,75 millió dollár teljesen garantált, 22,5 milliót pedig már meg is kapott belőle. A maradék 11,25 millió dollárnyi garantált összeg a 2024-es alapfizetése lenne, ami most ezzel az eltiltással veszélybe került – nem lenne meglepő, ha a tiltott szerek használata miatt a Raiders megpróbálná semmissé tenni ezt a tételt a szerződésben.

Nem mintha az ügy amúgy sokat befolyásolt volna Garoppolo Las Vegas-i jövőjét illetően. A veterán QB már szezon közben kiszorult a kezdőből és nyílt titokkén kezeli mindenki, hogy még március közepe előtt kivágja a csapat, megspórolva ezzel 11,25 millió dollárnyi roster bónuszt. Ha pedig volt a játékos szerződésében eltiltással kapcsolatos kitétel, akkor lehet, hogy most sikerült megtakarítani további 11,25 millió dollárt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!