Connect with us

Hír

A Buccaneers kivágta Shaq Barrettet!

A Buccaneers megvált egy, az utóbbi években nagyon fontos játékosától, a pass rusher Shaq Barrettől – számolt be Adam Schefter. A veterán játékosnak jövő hónapban lett volna egy $15 milliós bónusza, amit már nem akartak kifizetni még úgy sem, hogy most nem spórolnak semmit ezzel a lépéssel.

A korábbi átalakítások miatt ugyan Barrett szerződése jövőre lejárt volna, de még így is maradt volna utána közel $30 milliót halott pénz 2025-ben. Ezzel a kivágással összesen $26,7 milliót kell majd utána benyelni halott pénzként, de most nem spórolnak semmit. A csapat úgynevezett post june-1 kivágásként könyveli majd el, amivel a terheket leosztják két évre, de az így idén felszabaduló $5 milliót majd csak nyáron használhatják fel.

Barrett a csapat egyik legjobb FA igazolása volt három éve, 45 sacket és 15 kierőszakolt fumble-t jegyzett Tampában és nagy szerepe volt a Super Bowl menetelésben, abban az évben második csapatos All-Pro is lett. Tavaly viszont már visszaesett a játéka és ha rossz nem is volt, leginkább közepes teljesítményt nyújtott, amire már nem akartak sokat fizetni.

A pass rusher egység vele is az egyik legnagyobb hiányposztja volt a csapatnak, így meg aztán pláne. Joe Tryon-Shoyinka korábbi első körösként nem vált be, habár a tavalyi harmadik körös Yaya Diaby elég biztató volt, de ez persze nem elég. A Buccaneers egyik legfontosabb feladata tehát ennek a posztnak a megoldása lesz, legalábbis miután választ adtak a Baker Mayfield, Mike Evans, Antoine Winfield Jr. kérdésekre.

Építsünk csapatot Baker Mayfield köré? – Buccaneers FA-kitekintő

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!