Connect with us

Hír

Kezdődik a Scouting Combine

Az NFL népe a héten Indianapolisba utazik, hiszen most rendezik az “alsógatyás olimpiának” csúfolt eseményt, a Scouting Combine-t. Több mint 300 egyetemista mutatja meg a játékosmegfigyelők, edzők és general managerek számára, hogy milyen méretekkel rendelkeznek, milyen atletikusak és hogyan mozognak a futballpályán. Plusz a csapatoknak lehetőségük van privát interjúkat készíteni velük, illetve átesnek egy nagyon alapos és mindenre kiterjedő központi orvosi vizsgálaton is. Ezen kívül mivel minden fontos ember ott lesz az NFL-ből, így ez a pletykák melegágya is, és sokszor itt fektetik le a GM-ek az alapjait egy-egy nagy cserének vagy igazolásnak.

A védőfalemberek és linebackerek már egyébként meg is érkeztek és megtörtént az orientációjuk a színfalak mögött, ma pedig ugyanez történik a defensive backekkel és a tight endekkel, holnap az irányítók-futók-elkapók jönnek, végül pedig a támadófalemberek és a special teamerek. Így néz ki a játékosok hete:

A nézők számára érdekes események csütörtökön kezdődnek, íme a tévés program magyar idő szerint, amit online az NFL Network csatornáján lehet követni.

  • Csütörtök, 21 óra: Védőfalemberek, linebackerek
  • Péntek, 21 óra: Defensive backek, tight endek
  • Szombat, 19 óra: Irányítók, futók, elkapók
  • Vasárnap, 19 óra: Támadófalemberek, special teamerek

Mindegyik napról másnap délelőtt jelentkezünk majd nyertes-vesztes cikkel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!