Connect with us

Hír

A Patriots is megkezdte a takarítást

A Patriots is megkezdte a holtszezont, már ami a játékosmozgásokat illeti, ugyanis menesztették a védőfalember Lawrence Guy-t és a safety Adrian Phillipst – írja Tom Pelissero. Ezzel a két lépéssel $6 milliót szabadítottak fel a sapkában, így az Over The Cap kalkulációi szerint effektív 60 millió dollárjuk szabad a capben.

A 33 éves Guy az utóbbi hét évet töltötte New Englandben, 110 meccsen lépett pályára, de az utóbbi két-három évben folyamatosan esett vissza a játéka. A 31 éves Phillips négy évet húzott le a Patriotsnál, 67 meccsen szerepelt, de tavaly jelentősen csökkent a snapszáma és nem is teljesített jól. Szóval mindkét menesztés érthető és várható volt.

Mellettük egyébként visszavonult a 34 éves James Ferentz, aki a támadófal mélységében játszott szerepet, bár tavaly csak egy meccsen szerepelt. Összesen nyolc szezont húzott le a csapatban, két Super Bowlt nyert. Édesapja az Iowa egyetemen edzősködik 1999 óta, ahogy a testvére is 2012 óta, lehet neki is ilyesmi lesz a jövőjében, bár ez csak spekuláció.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!