Connect with us

Hír

Tyron Smith még nem akar visszavonulni, visszatérne a Cowboysba

A Cowboys 2011-ben az első körben draftolta Tyron Smith-t, aki elit játékkal hálálta ezt meg több mint 10 éven át, már amikor egészséges volt. Idén viszont lejár a szerződése, és a sok sérülése miatt az sem volt kizárható, hogy 33 évesen szögre akasztja a sisakot. A Dallas Morning News információi szerint azonban Smith nem akar visszavonulni és a Cowboysban szeretné folytatni a pályafutását.

Jövőbeli Hall of Famer falemberek ritkán kerülnek ki a piacra, szóval az egyértelmű, hogy lenne kereslet iránta, de a Dallas kihasználhatja, hogy maradni szeretne a játékos, így a piaci ára alatt visszaigazolhatják. Szükség is lenne rá, mert közben a center Tyler Biadasz is szabadügynök lesz, a jobb tackle Terence Steele pedig elég gyenge volt tavaly, így nem engedhetik meg maguknak, hogy több poszton is gyengüljenek – inkább erősíteni kellene.

Persze Smith esetében már nehéz azzal számolni, hogy végig tud játszani egy évet, 2015 óta 131 meccsből csak 82-n tudott pályára lépni, tavaly volt az első éve 2019 óta, hogy több mint 12 meccsen ott volt a zöld gyepen. Ebben segített, hogy találtak egy kompromisszumos edzéstervet, ahol Smith-nek mindig volt egy pihenőnapja. Ezzel együtt amikor a pályán van még mindig remek teljesítményt nyújt, a PFF értékelése szerint a legjobb passzblokkoló OT volt 2023-ban.

A Cowboys mondjuk nincs egyszerű helyzetben a fizetési sapkát illetően, hiszen hosszabbítani kellene Dak Prescottal, CeeDee Lambbel és Micah Parsonsszal is, amik nagyon drágák lesznek, főleg így egyben.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!