Connect with us

Hír

Tyron Smith még nem akar visszavonulni, visszatérne a Cowboysba

A Cowboys 2011-ben az első körben draftolta Tyron Smith-t, aki elit játékkal hálálta ezt meg több mint 10 éven át, már amikor egészséges volt. Idén viszont lejár a szerződése, és a sok sérülése miatt az sem volt kizárható, hogy 33 évesen szögre akasztja a sisakot. A Dallas Morning News információi szerint azonban Smith nem akar visszavonulni és a Cowboysban szeretné folytatni a pályafutását.

Jövőbeli Hall of Famer falemberek ritkán kerülnek ki a piacra, szóval az egyértelmű, hogy lenne kereslet iránta, de a Dallas kihasználhatja, hogy maradni szeretne a játékos, így a piaci ára alatt visszaigazolhatják. Szükség is lenne rá, mert közben a center Tyler Biadasz is szabadügynök lesz, a jobb tackle Terence Steele pedig elég gyenge volt tavaly, így nem engedhetik meg maguknak, hogy több poszton is gyengüljenek – inkább erősíteni kellene.

Persze Smith esetében már nehéz azzal számolni, hogy végig tud játszani egy évet, 2015 óta 131 meccsből csak 82-n tudott pályára lépni, tavaly volt az első éve 2019 óta, hogy több mint 12 meccsen ott volt a zöld gyepen. Ebben segített, hogy találtak egy kompromisszumos edzéstervet, ahol Smith-nek mindig volt egy pihenőnapja. Ezzel együtt amikor a pályán van még mindig remek teljesítményt nyújt, a PFF értékelése szerint a legjobb passzblokkoló OT volt 2023-ban.

A Cowboys mondjuk nincs egyszerű helyzetben a fizetési sapkát illetően, hiszen hosszabbítani kellene Dak Prescottal, CeeDee Lambbel és Micah Parsonsszal is, amik nagyon drágák lesznek, főleg így egyben.

Click to comment
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x