Connect with us

Hír

A Raiders új irányítót akar, Pittbsurgh-ben köthet ki Ryan Tannehill

Véget ért a 2023-as idény, lehet készülni a szabadügynök piacra és a draftra. Ennek apropóján még a Super Bowl előtt jött ki egy kisebb hírcsokorral Ian Rapoport.

Rapoport információi szerint a Raiders mindenképp szeretne egy új irányítót és agresszíven próbál majd felcserélni a drafton. Ezt azonban nem Davante Adams feláldozásával akarja elérni a gárda, vagyis hiába akarja Aaron Rodgers (és általa a Jets) magához csábítani az elkapót, a Raiders ebben nem tűnik partnernek.


A Steelersnél nincs megoldva az irányító kérdés, a csapat pedig minden lehetőséget megvizsgál. A legjobb opció természetesen Kirk Cousins lenne, de Rapoport szerint nem ő, hanem Ryan Tannehill van a Pittsburgh célkeresztjében. Az elképzelés érdekes, a korábbi első körös nem hosszú távú megoldás, és az sem evidens, hogy olyan nagy előrelépést jelentene Kenny Picketthez képest. Viszont az új támadókoordinátor Arthur Smith-szel hozta a legjobb éveit Tennessee-ben.


A Dolphins minél előbb hosszabbítani szeretne Tua Tagovailoával, hogy ez az egész helyzet ne lógjon ott a fejük felett az irányító szerződésének utolsó évében. Az nagyon érdekes kérdés lesz, hogy milyen összegben tudnak megállapodni a felek.


A Broncos nyitott arra, hogy újrakezdje a tárgyalásokat Russell Wilsonnal a szerződése átalakításáról, hogy Denverben tarthassák a 2024-es szezonra.


A Patriotsnál valószínűleg megpróbálják majd elcserélni Mac Jonest.


A Commanders megvizsgálja az 1/1-re való felcserélés lehetőségét.


A Buccaneers meg szeretné tartani Mike Evanst és Baker Mayfieldet is. Erre minden esélye megvan a csapatnak, ugyanis 34 millió dollárja van a fizetési plafon alatt.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group