Connect with us

Hír

A Seahawks átalakította Geno Smith szerződését

A Seahawks pár napja megszellőztette, hogy nem fogja kivágni Geno Smith-t, ami elég egyértelmű lépésnek tűnt, de így még felmerülhetett az a forgatókönyv, hogy elcserélik majd az irányítót. Most már ez sem fog megtörténni, ugyanis átalakították a szerződését, eltoltak garantált pénzeket a jövőbe, hogy most több mozgásterük legyen a fizetési plafon alatt.

A Seahawks a lépés előtt gyakorlatilag nullán volt a fizetési sapkát tekintve (az Over The Cap szerint mínusz $430 ezerben), ezzel a lépéssel viszont $4,8 milliót felszabadítottak idénre (via Field Yates), ami majd jövőre, az irányító szerződésének utolsó évében terheli a sapkát. Így 2025-ben egyébként 40 millió feletti lesz a cap hitje (időn pedig bő 20 millió), tehát jövő ilyenkor sokkal érdekesebb kérdés lesz a menesztése vagy elcserélése.

A Seahawks fog még pénzt felszabadítani a következő napokban-hetekben, hiszen Jamal Adams, Quandre Diggs, Will Dissly és Bryan Mone menesztése is várható, amivel körülbelül $30 milliót spórolna a gárda.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!