Connect with us

Hír

A Chiefs igazolta le a nemi erőszakkal vádolt, de felmentett puntert

Visszatér az NFL-be Matt Araiza, ugyanis a Chiefs igazolta le. Ritkán számolunk be punter igazolásokról, azonban Araiza különleges eset, hiszen nagyon jó prospectnek számított rendkívül erős lábbal (megnyerte a legjobb egyetemi punternek járó Ray Guy Awardot), a Bills ki is vitte a 2022-es draft hatodik körében, azóta viszont egyetlen snapet sem játszott, mivel megvádolták nemi erőszakkal. A vádak alól már felmentették, most pedig a Chiefs adott neki egy esélyt.

Araizát (és két társát) egy 17 éves lány megerőszakolásával vádolták, ám végül kiderült, hogy ő nem is volt a helyszínen a történtekkor, így végül ejtették a vádakat ellene. Aztán ő is ejtette a hírneve bemocskolásával kapcsolatos keresetet, így decemberben lezárult az ügy.

A Chiefsnél Tommy Townsend volt hosszú éveken át a punter, azonban a korábbi ligaelit teljesítménye visszaesett átlag alattira mind nettó yardokban, mind 20 yardon belülre rúgott labdákban, a szerződése pedig most lejárt, így szabadügynök lett. Úgy tűnik nem akarta visszaigazolni a Chiefs, habár ez még megtörténhet, ha Araiza nem teljesít jól a tavaszi edzéseken.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!