Connect with us

Hír

A Seahawks nem vágja ki Geno Smith-t

Adam Schefter breaking news-ként hozta le tegnap, hogy a Seahawks még a pénteki napon is a rosteren tartja az irányító Geno Smith-t, akinek így garantálttá válik $12,7 milliós fizetése.

Mi azt hittük ez teljesen magától értetődő, hiszen semmi értelme nem lenne csak úgy kivágni egy felsőházba tartozó irányítót, főleg hogy a szerződése is abszolút rendben van (a 18. legtöbbet keresi majd idén, a cap hitje pedig a 12. legmagasabb jelen állás szerint).

Egyébként ez még nem jelenti feltétlen, hogy Geno lesz a Seahawks irányítója 2025-ben, hiszen március 18-ig még elcserélheti a csapat, ha úgy gondolja jónak. Azután viszont már nem, hiszen akkor lesz még egy $9,6 milliós roster bónusza, amit ha bevállal a Hawks, akkor már nem éri meg elpasszolni.

Amúgy is valószínűtlen, hogy tudnának upgrade-et találni hozzá képest, hiszen a piacon legfeljebb az Achilles-sérülésből lábadozó, lassan 36 éves Cousins jelenthetne valamekkora előrelépést, a drafton pedig messze vannak a top3 irányítótól, akiket azonnal kezdetni lehet.

Az nem lenne meglepő, ha draftolnának egy másodvonalas irányítót, például a második körben Michael Penixet, akit az új támadókoordinátor Ryan Grubb edzett a Washingtonon, de ebben az esetben idén még biztosan Geno lenne a kezdő.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!