Connect with us

Hír

Jim Harbaugh a korai favorit az Év Edzője címre

Jim Harbaugh, amikor átvette a 49ers irányítását, első szezonjában megnyerte az Év Edzője díjat. Idén visszatért az NFL-be a Chargers élére, és a fogadóirodák szerint ő számít a favoritnak ugyanerre a díjra – írja a New York Post.

Harbaugh győzelme esetén 6,5-szörös pénzt fizetne a DraftKings, míg a második helyezett Matt LaFleur (Packers) győzelmére 9-szeres szorzó van. A dobogó alsó fokára szintén egy újonc főedző, a Falconst átvevő Raheem Morris került 10-es oddsszal. Mögöttük ott van Shane Steichen (Colts), DeMeco Ryans (Texans), Robert Saleh (Jets) és egy újabb újonc, Mike Macdonald (Seahawks) 14-szeres szorzóval.

Az utolsó helyen a címvédő Kevin Stefanski (Browns) áll 61-es oddsszal.

Harbaugh azért lehet jó tipp, mert egy 5-12-es csapatot vesz át, ahonnan szinte biztos az előrelépés az irányító felépülésével és egy jobbnak tűnő edzői stábbal, még ha a keret nem is feltétlen lesz sokkal erősebb (vasárnap épp velük kezdjük az FA-kitekintő sorozatunk). Azonban lehet már az előszezonban is magasak lesznek a várakozások a Los Angeles-iekkel szemben, így azokat talán nem tudják majd jelentősen túlszárnyalni, hogy tényleg Harbaugh kapja a díjat.

Íme a toplista:

CoachOdds
Jim Harbaugh+550
Matt LaFleur+800
Raheem Morris10/1
Shane Steichen14/1
Robert Saleh14/1
Mike Macdonald14/1
Demeco Ryans14/1
Sean McVay18/1
Matt Eberflus18/1
Dave Canales20/1

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!