Connect with us

Hír

A Steelers a favorit Russell Wilson megszerzésére

A Broncos szinte biztosan el fogja küldeni Russell Wilsont a hihetetlenül magas halott pénze ellenére is. Na de hol köthet ki az irányító? A DraftKings fogadóiroda szerint a Steelers óriási favoritnak számít a megszerzésére.

Mindössze 1,4-es szorzó van arra, hogy Wilson Pittsburghben köt ki. Ez most a napokban ugrott ilyen alacsonyra, miután elég sok helyen kezdték ezt csiripelni a madarak. A Steelersnél jelenleg nincs egyértelmű kezdő, hiszen ők sem tudják, hogy Kenny Pickett vagy Mason Rudolph játszana, ha csak ők lennének az alternatívák. Pickett volt a kezdő tavaly, majd megsérült, felépülése után viszont nem adták vissza neki a helyét, tehát gyakorlatilag leültették Rudolph kedvéért. Wilson lehet előrelépés lenne mindkettejükhöz képest, habár az utóbbi évei alapján nem sokkal.

A Steelers után egyébként a Raiders következik az oddsokban 6,5-ös szorzóval. Wilson  a vegasiakat két éve megjelölte potenciális állomáshelyeként, amikor cserét kért a Seahawkstól. Náluk a másodéves Aidan O’Connell számít kezdőnek és vélhetően ők is szeretnének a poszton javulni. A dobogó alsó fokára pedig a Falcons került fel 7,5-ös oddsszal, de ők Cousins megszerzésére számítanak favoritnak, illetve akár draftolhatnak is valakit az első körös pickjükkel.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!