Connect with us

Hír

Russell Wilson már árulja denveri házát

A legtöbben úgy gondolják, hogy a Broncos meg fog válni Russell Wilsontól annak ellenére, hogy összesen 85 millió dollár halott pénzt kell elkönyvelni utána (két év alatt), ami óriási új negatív rekord lenne. Úgy tűnik maga az irányító is ezen emberek közé tartozik, ugyanis a Denver Post információi szerint árulják a denveri házat, körbevezetéseket tartanak és gyűjtik az ajánlatokat.

Wilson és felesége, Ciara akkor vették a házat, amikor elcserélték az irányítót Seattle-ből a Broncosba. 25 millió dollárt fizettek a közel 2000 négyzetméteres vityillóért, ami a térségben rekordnak számított akkor. Az irányító első denveri szezonjában vicc tárgya is volt a ház, hiszen még az idény utolsó fordulóiban is több fürdőszoba volt ebben, mint ahány touchdownt dobott a QB a szezonban (végül a touchdownok ha szorosan is, de felülkerekedtek).

A Broncosnak március 17 előtt kell döntenie a sorsáról, hiszen akkor a 2025-ös $37 milliós alapfizetése is garantálttá válna, tehát ha most nem vágják ki, akkor jövőre sem úsznák meg olcsón, akkor $49 milliót kellene benyelni halott pénzben, ami szintén negatív rekord lenne. Így legalább hamarabb letépik a sebtapaszt és megkezdődhet az újjáépítés.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group