Connect with us

Hír

A szezon első péntekén is lesz meccs, az Eagles fogad valakit Brazíliában

Az idei évben az NFL a története során először rendez majd meccset Brazíliában, azon belül is Sao Paulóban. Roger Goodell most azt is bejelentette, hogy ki lesz a pályaválasztó és hogy mikor kerül sor a találkozóra, ami szintén különlegesnek mondható.

A meccs ugyanis a szezon első fordulójának péntekén lesz, tehát ez lesz az idény második mérkőzése. Ez lesz egyébként a valaha volt második találkozó, amit a nyitófordulóban pénteken rendez az NFL, az elsőhöz pedig egészen 1970-ig kell visszamenni az időben (a Rams 34-13-ra megverte a Cardinalst).

A pályaválasztó most az Eagles lesz az SC Corinthians stadionjában, ami azt jelenti, hogy a következő ellenfelek jöhetnek szóba: Cowboys, Giants, Commanders, Browns, Falcons, Jaguars, Steelers, Packers, Panthers. Hogy közülük ki lesz végül, aki Brazíliába utazik, az majd a teljes menetrend kihirdetésekor derül ki valamikor május elején-közepén.

Ami a további külföldi találkozókat illeti, a Jaguars mellett a Bears, a Vikings és a Panthers rendez majd hazai mérkőzést Európában. Hamarosan pedig 8 meccsesre nő majd az USA-n kívüli találkozók száma, és várhatóan Spanyolország is becsatlakozik a körforgásba.

A Jaguars mellett a Bears, a Vikings és a Panthers rendez hazai meccset Európában 2024-ben

 

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!