Connect with us

Hír

Megvan a Giants védőkoordinátora is

Lassan betelik minden koordinátori poszt is az NFL-ben, most épp a Giants találta meg védőkoordinátorát. Wink Martindale helyét a Titanstől ugyanilyen pozícióból érkező Shane Bowen veszi át – számolt be a TheAthletic. Bowen azért maradt munka nélkül, mert a Titans kirúgta Mike Vrabelt, az új főedző Brian Callahan pedig más irányba mozdult a pozíciót illetően (a Ravenstől érkezett Dennard Wilson).

Nagy változás lesz ez New Yorkban, hiszen a Brian Dabollal való összetűzések miatt távozó Martindale rengeteget blitzelt és sokat emberezett, míg Bowen inkább a két mély safetys, zónázós stílust képviseli kevés blitzcel, de sok szimulált nyomással. A védelme egyébként strukturálisan elég kreatív volt, azonban az emberanyag hagyott kívánnivalót maga után, így nem tudott túl jó lenni az egység. Pontokban és yardokban a 16-17. helyen végzett a gárda, DVOA mutatóban a 18., de EPA-ben és sikerességi rátában a 8 legrosszabb közt volt. Ezen mutatók mindegyike jobb volt egyébként a Giantsénél.

Bowen korábban OLB-edző volt egyébként, tehát Azeez Ojulari és Kayvon Thibodeaux örülhet az érkezésének. A két pass rushernek nem volt valami jó szezonja tavaly. Ezen felül a futás elleni védelem is jó eséllyel javulni fog (van honnan), hiszen a Titans mindig is nagyon jó volt ebben (habár ebben benne volt, hogy nagyon gyengék voltak a passz ellen).

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group