Connect with us

Hír

A Vikings megtartaná Cousinst és esze ágában sincs elcserélni Jeffersont

Nincs könnyű helyzetben a Vikings: a kezdő irányító Kirk Cousins szerződése lejár, az elit elkapó Justin Jefferson pedig addig nem akar hosszabbítani a csapattal, míg nincs megoldva a QB-kérdés. A legfrissebb riportok és nyilatkozatok szerint a menedzsmentnek esze ágában sincs elcserélni Jeffersont, illetve megpróbálják visszaigazolni Cousinst, bár messze nem minden áron.

A Vikingsnak megvan a maga történelme az elit elkapókkal kapcsolatban és általában idő előtti szakítás lett a történet vége. A korábbi 1/22-es Percy Harvint az újonc szerződése utolsó évébe lépve cserélte el a csapat egy első-, egy harmadik- és egy hetedik körös pickért, míg Stefon Diggst a 2018-as hosszabbítása után két évvel adta el a gárda egy első-, negyedik-, ötödik- és hatodik körért, de Randy Moss is nagyon fiatalon, pályafutása csúcsán lett elcserélve egy 1/7-es és egy hetedik körös cetliért 2005-ben. Jefferson idén lépett újonc szerződése utolsó évébe, a hosszabbítás már régóta esedékes és évi 30+ millió dollár alatt aligha ír alá.

Ami Cousinst illeti: a veterán irányító sérülésből lábadozik, de még mindig egy jó játékos és nagy lesz az érdeklődés érte a piacon. Gyenge ajánlattal biztosan nem lehet majd megtartani (évi 35-40 milliót szinte jó eséllyel kap, akár többet is), amivel azt is kockáztatja a menedzsment, hogy Jefferson cserét fog kérni.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!