Connect with us

Hír

A Chiefs kivágta MVS-t és tagelte Sneedet

A Chiefs két olyan lépést is megtett ma, ami várható volt. Egyrészt kivágta az elkapó Marquez Valdes-Scantlinget, másrészt franchise taget tett a cornerback L’Jarius Sneedre – számolt be Jeremy Fowler.

MVS kivágásával $12 milliót spórol a csapat, így nem kellett sokat gondolkodni a döntésen. Ugyan a rájátszásban voltak fontos elkapásai, egész évet tekintve inkább negatív volt a jelenléte mintsem pozitív (összesen 315 yardja és egy TD-je volt), ennyi pénzért pedig semmi értelme nem lett volna megtartani. Végül két gyűrűvel távozik Kansas Cityből, szóval neki bejött az igazolás. A csapatnak pedig elkapó után kell néznie, az biztos.

Sneedről pedig épp reggel írtunk, hogy megkaphatja a taget és elcserélhetik, ez a lépés pedig nagyon a trade irányába mutat. Ugyanis ha lett volna esély a hosszú távú megegyezésre, akkor kivártak volna a március 5-i határidőig és csak az utolsó pillanatban tették volna rá a kiváló CB-re a taget. Ez a lépés egyébként jelenleg $19,8 millióba kerül a Chiefsnek, de ha elcserélik, akkor ez értelemszerűen felszabadul.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!