Connect with us

Hír

Allegretti, Hargrave és Armstead is komoly sérüléssel játszott a Super Bowlon

Az NFL-játékosok nem hétköznapi emberek. Ezt persze amúgy is tudtuk, de azért nem árt néha emlékeztetni magunkat. Újabb példa, hogy Nick Allegretti, Javon Hargrave és Arik Armstead is komoly sérüléssel játszott a Super Bowlon.

Allegretti guard poszton Joe Thuney helyén volt kénytelen kezdeni, azonban a második negyedben elszakadt egy szalag a könyökében. Az immár háromszoros Super Bowl-győztes támadófalember azonban így is végigjátszotta a meccset. Allegretti ugyan nem egy extrán jó játékos, de beugrósnak abszolút rendben van, emellé nagyon jó csapattárs, a Chiefs öltözőjében fontos figura, így ne lepődjünk meg, ha újraigazolják a holtszezonban.


A 49ers védőfalembere, Arik Armstead még a 13. fordulóban szenvedett lábfej- és térdsérülést, de a rájátszásra vissza tudott térni. A meniszkusza azonban nem gyógyult meg, meg is kell műteni hamarosan, szóval egyáltalán nem volt egészséges a rájátszás alatt.

De nem ő volt az egyetlen belső védőfalember a 49ersben, aki sérüléssel küzdött, ugyanis Javon Hargrave-nek a hüvelykujjában szakadt el egy szalag és ezzel együtt játszotta végig a Super Bowlt.

Mindkét DT-nek szerződése van még legalább a 2024-es szezonra, így jövőre újra megpróbálhatnak felérni a csúcsra.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!