Connect with us

Hír

Justin Jefferson addig nem ír alá, amíg nem látja a Vikings QB-helyzetét

A Vikings az idei holtszezonnal könnyen lehet, hogy kulcspillanathoz érkezett a franchise jövője kapcsán. Kirk Cousins szerződése ugyanis lejár (ráadásul nem lehet franchise taget sem tenni rá), így válaszút előtt a csapat: hosszabbítani a veterán irányítóval vagy elindulni egy másik ösvényen és bepróbálkozni egy újonccal. A helyzetet nem könnyíti meg, hogy Justin Jefferson jövője is ezen múlhat.

A sztárelkapóval is hosszabbítani kellene hamarosan, hiszen a szerződése utolsó évébe lép, azonban ő az NFL Media információi szerint addig nem akar semmit sem aláírni, amíg nem látja a csapat irányítóhelyzetét. Az tudvalevő, hogy Jefferson szereti Cousinst, ami nem is meglepő azután, hogy a WR milyen számokat produkált az elmúlt szezonokban – láthatóan kiváló a kapcsolatuk a pályán és az irányító tömi is labdával.

A Vikings állítólag már tavaly is nagyon fel akart cserélni a drafton Anthony Richardsonért és a házat is feladták volna érte, így nem lenne meglepő, ha ismét bepróbálkoznának egy ilyen lépéssel – a kérdés persze az, hogy lesz-e, aki lecserélne az 1/11-es pickre, feladva egy ígéretes irányítót. A minnesotaiaknak azonban a draft előtt ki kell találniuk a tervet, hiszen nem várhatnak ki Cousins esetleges szerződtetésével a játékosbörzéig, már előtte el kell köteleződniük valaki mellett a piacon.

Akárhogy is lesz, érdekes holtszezon előtt áll a Vikings, főleg hogy a kiváló pass rusher Danielle Hunter is szabadügynök lesz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!