Connect with us

Hír

Brady hamarosan tényleg bevásárolhatja magát a Raidersbe

Tom Brady már tavaly is be akarta vásárolni magát a Las Vegas Raiders csapatába, azonban akkor az NFL pénzügyi bizottság nem engedélyezte a tranzakciót, mivel úgy ítélték meg, hogy túl olcsón akart tulajdonrészt szerezni. Most az NFL Media információi szerint úgy néz ki, hogy sikerült egy mindenkinek megfelelő árban megállapodni, így márciusban a valaha volt legsikeresebb irányító résztulajdonosa lehet a vegasi franchise-nak.

A pénzügyi bizottság március 4-5-én ül majd össze, ahol várhatóan engedélyezik majd az üzletet, majd a tulajok március 24-27 között adhatják rá a végső áment az éves tulajdonosi találkozóik egyikén.

A Sportico információi szerint Brady és társai körülbelül 10% tulajdonrészt vásárolnának meg a Raidersből, ebből Bradyé lenne 7%. A Sportico jelenleg $5,8 milliárdra értékeli a Raiderst, aminek a 7 százaléka nagyjából 400 millió dollár. Várhatóan azért ennél kevesebbet fog majd fizetni Brady a tulajdonrészért, de már legalább annyit, amennyi a többi tulajdonosnak elfogadható értékelést nyújt a franchise-ról.

Brady (és társai) vásároltak már tulajdonrészt például a vegasi női kosárcsapatban, vagy a Birmingham angol labdarúgócsapatban, de fektettek már Pickleball franchise-ba és egy autóversenyző istállóba is a World Endurance Championshipben.

Brady egyébként nem hivatalosan tanácsadóként is segített ebben az időszakban a tulaj Mark Davisnek például az edzőkeresésben. Az irányító jövőre a FOX csatornánál lesz első számú szakkommentátor, kitúrva ezzel a legtöbbek szerint a szakma legjobbjának számító Greg Olsent. Kíváncsian várjuk, milyen munkát végez majd új foglalkozásában.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group