Connect with us

Hír

Elcsábítja magához édesapját, egyben a liga talán legjobb OL-edzőjét a Titans új főedzője

Amikor a Titans kinevezte főedzőnek Brian Callahant a Bengalstól, akkor beindultak a pletykák, hogy vajon viszi-e magával édesapját, Bill Callahant, aki a liga talán legjobb támadófaledzője, és aki eddig a Brownsnál dolgozott. Nos, a válasz igen, számolt be Mary Kay Cabot.

A 67 éves szakembert a szabályok szerint megállíthatta volna a Browns, ugyanis nem lép előre pozíciót tekintve, hiszen marad OL-edző Tennessee-ben is (az ilyen lépéseket blokkolhatja a csapat, csak az előléptetéseket nem), azonban Clevelandben jófejek voltak és nem állták útját a családi összeborulásnak.

Az ő szemszögükből nézve hatalmas veszteség ez, hiszen Bill Callahan elképesztő munkát végzett a támadófallal, ami a liga egyik legjobbja volt, ráadásul nem csak a nagy nevek miatt, hanem a csereként beálló 3-4-5. számú tackle-ök is korrekt teljesítményt voltak képesek letenni az asztalra.

Ugyanígy nyilván hatalmas erősítés ez a Titans oldalán, ahol a tavalyi első körös Peter Skoronskin kívül kis túlzással romhalmaz az egység és rájuk fér nem csak a várható tehetséginjekció, de a sokkal jobb edzői munka is. Ezt most biztosan megkapják majd.

A fiatalabb Callahannek egyébként elég jól indul a főedzői pályafutása, édesapja is nagy fogás, illetve a Ravenstől érkező Dennard Wilson védőkoordinátornak történő kinevezése is nagyon jó lépésnek tűnik.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!