Connect with us

Hír

Kliff Kingsbury visszatér az NFL-be, ő lett a Raiders támadókoordinátora

Kliff Kingsbury elég csúnyán lebőgött a Cardinals főedzőjeként, aztán visszament az egyetemre a USC támadókoordinátorának. Most viszont újra az NFL-be jön, ugyanis a Las Vegas Raiders nevezte ki támadókoordinátornak – írja minden releváns forrás.

A Raiders ugyebár Antonio Pierce-t nevezte ki ideiglenesből állandó főedzőnek, és a legnagyobb feladata az volt, hogy a támadósor élére találjon egy megfelelő embert, aki elviszi az egységet és kihozza belőle a legjobbat. Az jó kérdés, hogy ez a személy épp Kingsbury lesz-e, akinek az arizonai támadósora nagyon nem akart működni a profik közt, nagyon kiismerhető volt. Volt pár kreatív dolga, de összességében nem állt össze egy igazi rendszer, inkább csak játékok egymásutánja volt a dolog – és azokból sem a legjobb.

Nem ő az egyetlen korábbi főedző, akit kinevezett egyébként Pierce, ugyanis Marvin Lewis assistant HC pozícióban csatlakozik a stábhoz. Sőt, interjúztak Hue Jacksonnal is egy támadóoldali pozíció betöltése kapcsán – őt elég régi szálak fűzik Lewishoz.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!