Connect with us

Hír

Ez volt a történelem legnézettebb Super Bowlja

Soha nem nézték még annyian a Super Bowlt, mint a Chiefs hosszabbításos győzelmét a 49ers ellen. A CBS közvetítését ugyanis rekordot jelentő 123,4 millióan követték a különböző platformokon.

Ez egy 7 százalékos növekedést jelent a tavalyi 115,1 milliós nézőszámhoz képest, ami eddig tartotta a rekordot. Szép megkoronázása volt a valaha volt legnézettebb alapszakasznak és a valaha volt legnézettebb rájátszásnak. Mondjuk a valaha volt legnézettebb TV-adást, a holdra szállást még nem tudta megverni az NFL (ahhoz bő 150 millió nézőre lenne szükség).

Már a felvezetés során tudni lehetett, hogy nagyon magas lesz a nézőszám, részben Taylor Swift rajongótábora miatt is, de aztán a mérkőzés is hihetetlen izgalmakat hozott a hosszabbítással, így nem meglepő a rekorddöntés.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
ClayMatthews52
2024-02-13 08:44

“Mondjuk a valaha volt legnézettebb TV-adást, a holdra szállást még nem tudta megverni az NFL (ahhoz bő 150 millió nézőre lenne szükség).”
A vb-döntőt meg másfél milliárdan nézték.

Zoard
Zoard
2024-02-13 08:40

Akkor jövőre az SB-t a Holdon kéne megrendezni Swift részvételével , azzal biztos csúcsot döntenének.
Kisebb a gravitáció, így a sérülésveszély is. Igaz hogy műfüvön kéne focizni.

/nem is tudtam hogy a TS miatt egy egész rally ongó tábor képes volt nézni, akik amúgy nem is néznek focit. Még szerencse hogy nem élőben néztem meg mert így könnyen tudtam ugrani a felvételben amikor TS vágókép jött be a közvetítésbe/

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x