Connect with us

Hír

Mitch Trubiskyt és két korábbi kezdőt is kivágott a Steelers

Úgy tűnik tényleg megkezdődött a holtszezon, a Steelers be is röffentette azt kevesebb mint 24 órával a Super Bowl vége után. A pittsburgh-iek ugyanis kivágták Mitch Trubiskyt, illetve további két, a szezon során még kezdőnek számító játékosukat, a tackle Chuks Okorafort és a punter Pressley Harvint.

A 29 éves Trubisky bridge QB-nak érkezett 2022-ben, de csak négy meccs jutott neki, aztán az újonc Kenny Pickett kiszorította. Idén Pickett sérülése után kapott három meccset, de aztán Mason Rudolph kiszorította. Ugyan Rudolph-nak lejár a szerződése, a várakozások szerint őt vissza fogják igazolni minimum cserének, vagy versenyezni Pickettel (aki jelenleg az egyetlen rosteren lévő QB), így Trubiskynek harmadik számúként sok értelme nem volt. A menesztésével $2,9 milliót spórol a csapat, de el kell könyvelni utána $4,6 millió halott pénzt.

A Pickett-Rudolph duóval mondjuk nem lenne jó ötlet nekifutni a szezonnak, így várhatóan hoznak majd még valaki mást is a keretbe, akiben reményeik szerint több kezdő potenciál lakozik. Ez lehet egy újonc is, de sokan összeboronálták már őket Justin Fieldsszel és Ryan Tannehillel is.

Trubisky menesztése nem volt meglepő, ahogy feltétlen a punter Pressley Harviné sem, hiszen a 2021-es hetedik körös játékos nagyon gyengén teljesített eddig. Okorafor kivágása azonban már váratlan volt. A korábbi harmadik körös választott 59 meccsen volt kezdő a csapatban, és ha különösen jól nem is játszott, azért vállalhatatlan egyáltalán nem volt, a $8,75 milliós fizetésére talán lehetett volna vevő egy hátsó körös cetliért. Őt a tavalyi első körös Broderick Jones szorította ki a kezdőből, így a Steelersnek valóban nem érte meg a padon ezt a pénzt – ebből a szempontból érthető a lépés, inkább csak a csere hiánya az érdekes.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!