Connect with us

Hír

Fields belefáradt a pletykákba, csak azt akarja, hogy vége legyen

Az egyik legnagyobb kérdés a holtszezonban, hogy mit fog csinálni a Bears irányító fronton. A várakozás az, hogy elcserélik Justin Fieldset és draftolják Caleb Williamst, és Fields adta is a lovat a sztori alá azzal, hogy kikövette a Bearst a közösségi médiás felületein. Aztán ezt elmagyarázta a St. Brown Bros podcastben, amit Amon-Ra St. Brown és Equanimeous St. Brown hosztol.

Az irányító elmondta, hogy az emberek túl komolyan veszik a közösségi médiás követéseket, egyszerűen azért követte ki a Bearst és egyébként az NFL-t is, mert elmegy vakációra és nem akarja, hogy folyton ezek jöjjenek fel a feedjében.

Persze Fields tudhatná, hogy ezzel nagy port fog kavarni és egyszerűbb lett volna csak lenémítani ezeket a csatornákat.

Ezzel együtt Fields elmondta, hogy maradni szeretne a Bearsben, nagyon szereti a várost meg mindent. Egy különös való életbeli példát hozott fel, hogy attól, hogy nem követsz egy csajt az Instán, még kavarhatsz vele.

Emellett viszont azt is bevallotta, hogy belefáradt már ebbe a sok pletykába, leginkább azt várja, hogy vége legyen ennek az egész hercehurcának és tudassák vele, hogy mi lesz a sorsa.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!