Connect with us

Hír

Még nem vonul vissza Terron Armstead

A szezon lezárulta után elindultak a pletykák, hogy az egészségesen elit left tackle Terron Armstead visszavonulhat – ő maga is elmondta, hogy nem állt készen arra, hogy erről döntést hozzon. A Miami Herald információi szerint viszont nem kell aggódnia a Dolphinsnak, a támadófalember minden várakozás szerint játszani fog 12. szezonjában is.

Nagy megkönnyebbülés lehet ez a csapatnak, ugyanis az amúgy is gyenge támadófalból lejár három kezdő szerződése is (Robert Hunt, Connor Williams, Isaiah Wynn), egy negyedik elvesztését már nagyon nem engedhették volna meg maguknak. Épp holnap jövünk majd a Dolphins FA-kitekintőjével, ahol majd láthatjuk, hogy nagyon nehéz helyzetben van a gárda, hiszen effektív mínusz 59 millió dollárral kezdi meg a holtszezont, ami a Saintsen kívül a legrosszabb a ligában. Így kellene nem hogy beférni a sapka alá és megtartani a lejáró szerződésű játékosokat, de lehetőleg még erősíteni is, mondjuk épp a támadófalon.

Armstead maradása mindenesetre segít, még ha arra nehéz is számítani, hogy végig tud játszani egy teljes szezont. Erre egyetlen egyszer sem volt még képes karrierje során – Miamiban például két év alatt 11 meccset hagyott ki. Egészségesen viszont a fal legjobbja.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!