Connect with us

Hír

Franchise taget kap Tee Higgins!

Pár napja már lehet osztogatni franchise tageket, azonban nem szokás ilyen korán még megtenni ezeket, inkább a március 5-i határidőhöz közeledve. A Bengals azonban nem lacafacázott és rátette a taget az elkapó Tee Higginsre – számolt be az NFL Media. A WR így egy évre teljesen garantált $21,86 milliót fog keresni. Legalábbis jelen állás szerint.

Ugyanis a franchise tag kiosztása még nem feltétlen végleges. Három út lehetséges. Egyrészt maradhat minden így, Higgins a tag alatt fog játszani és jövőre szabadügynök lesz. Másrészt a felek július 15-ig kialkudhatnak egy hosszabb távú szerződést, így több évre megállapodva a folytatásról – voltak ilyen hangok is az utóbbi napokban, a fizetési plafon brutális emelkedése pedig segít ezen. Harmadrészt pedig elcserélhetik az elkapót a taggel együtt valahová (Panthers?), ahol utána megadják neki a nagy szerződést, a Bengals pedig kap valami jó kis draft cetlit (mondjuk egy második kört).

Mindenesetre jelen állás szerint a Bengals még egyben tartja a ligaelit WR-duóját egy évre. Az a nagy kérdés, hogy mennyire lehet fenntartani Higgins és Ja’Marr Chase fizetését majd egymás mellett, ugyanis Chase minden bizonnyal rekord(közeli) összeget szeretne magának.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!