Connect with us

Hír

Sokkal jobb piaca lehet Russell Wilsonnak, mint sokan gondolják

Szinte biztos, hogy a rengeteg halott pénz ellenére is kivágja Russell Wilsont a Broncos. Sokak szerint emiatt le is főtt a kávé a veterán irányítónak, aki iránt így nem lesz kereslet a piacon, pedig a Denver szenvedése miatt az egyik legfelkapottabb név lehet idén.

Miért nem működött a Broncos-Wilson házasság? És hogyan tovább?

A Broncos a várakozások szerint azért vágja ki a legjobb esetben is átlagos szinten teljesítő Wilsont, hogy a 2025-ben esedékes 37 millió dolláros fizetését megspórolja. A lépés után 85 millió dollár halott pénz keletkezik, amiből 39 millió Wilson 2024-es teljesen garantált fizetése – magyarán bármi is történik, ennyivel mindenképp gazdagabb lesz a QB.

Russell Wilson idei fizetését tehát a Broncos állja, ráadásul sokkal többet fizet, mint amennyit érdemel. Emellett a QB kezdeni akar és tökéletesen tisztában van azzal, hogy senkinek nem kell majd még csak 10-15 millió dolláros fizetésért sem. A várakozások szerint emiatt veterán minimumért, azaz 1,2 millió dollárért fog aláírni valahová (ha nagy a verseny, akkor ez az összeg 3-5 millióra is nőhet, de szinte kizárt, hogy ennél drágább legyen).

Ennyit azért bőven megér és kis szerencsével akár még válogathat is az ajánlatok között. A potenciális érdeklődők között lehet a Steelers, a Falcons, a Raiders, a Vikings, a Buccaneers (ha Mayfield távozik), a Patriots, a Titans és akár a Commanders is.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!