Connect with us

Hír

Greg Roman: El tudjátok képzelni Justin Herbertet egy jó futójátékkal?

A Chargersnek legutóbb még a legendás LaDainian Tomlinsonnal volt elit futójátéka: a Hall of Famer támadónak nyolc 1000+ yardos szezonja volt a csapattal és 17,6 TD-t átlagolt idényenként ez idő alatt. Azóta egyszer sem volt top 10-ben a Chargers meccsenként szerzett futott yardokban, és bár nem is volt mindig borzalmas az egység, de tény, hogy nem nagyon könnyítette meg Philip Rivers vagy épp Justin Herbert dolgát.

Nehéz holtszezon vár az új vezetőségre – Chargers FA-kitekintő

“El tudod képzelni Justin Herbertet egy jó futójátékkal? Ez a víziónk itt a Chargersnél. Szerintem akkor tudsz támadóként igazán diktálni a pályán, ha van egy erős futójátékod. Amikor egy jól futó csapat ellen kell felkészülniük, akkor az NFL védőkoordinátorai kevesebbet alszanak a héten”

– mondta Greg Roman, a csapat új támadókoordinátora.

Az biztos, hogy nem árt egy jó futójáték, pláne ha mellé még van egy elit közeli irányító, mert egyszerre beállni futás ellen és levédekezni a passzt még a legjobb védelmeknek is nagyon nagyon nehéz. Az más kérdés, hogy ezt sikerül-e összehozni Los Angelesben, mert bár Herbert tényleg egy top irányító, de sem az elkapósora, sem a támadófala, sem a futói nem néznek ki olyan jól (sem a fizetési plafon), hogy világverő legyen az offense. Legalábbis idén.

Roman persze garancia lehet a jó futójátékra, hiszen erről híres, azonban lehet amellett is érvelni, hogy a csapatnak elsősorban egy jó passzjátékra lenne szüksége, ami viszont már egyáltalán nem Roman erőssége.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!