Connect with us

Hír

A Falcons a favorit Justin Fields megszerzésére

Justin Fields belefáradt már a folyamatos pletykákba, azonban ezeknek még egy ideig nem lesz vége. A legtöbbek várakozása szerint el fogják cserélni a fiatal irányítót, a nagyobb kérdés az, hogy hová. Nos, a DraftKings szerint jelenleg a Falcons a legnagyobb favorit.

Jelenleg 1,77-es szorzó van arra, hogy Fields Atlantába kerül. Ez egyébként az utóbbi pár napban változott meg, ugyanis eddig a Steelers számított a legnagyobb esélyesnek, a pittsburghiek viszont visszakerültek a második helyre 4,5-ös szorzóval. Utánuk a Patriots (8x), a Bears (7,5x), a Broncos (11x), a Commanders (13x) és a Raiders (13x) következik.

Fields egyébként Atlantában nőtt fel, a Falcons pedig nyilván QB-t szeretne szerezni valamilyen formában – akár Fields, akár Cousins, akár egy újonc. A Bears jelenlegi QB-ja így nyilatkozott az esetleges hazatérésről:

“Atlanta kemény lenne. Az egyetlen negatívuma a hazatérésnek, hogy az emberek őrült módon írogatnának és hívogatnának, hogy jegyeket akarnak a meccsre.”

– mondta Fields, via PFT, és hozzátette, hogy szuper playmakerei vannak a csapatnak, plusz a védelmük is jól nézett ki tavaly, szóval úgy tűnik nem lenne ellenére egy ilyen csere.

Ha a fenti oddsokkal kellene fogadni, akkor egyébként a Raiders egész jónak tűnik. 

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!