Connect with us

Hír

Ittas vezetésért megint letartóztatták Patrick Mahomes apját

Patrick Mahomes édesapja nem teszi egyszerűvé a fiának a felkeszülést a Super Bowlra. Az idősebb Patrick Mahomest ugyanis ittas vezetés miatt előállították a rendőrök Texasban, és mivel visszaeső, így komoly börtönbüntetést is kaphat.

Az első ittas vezetésnek még nem voltak jelentős következményei, a második viszont már börtönbüntetéssel járt: az eset 2018-ban történt, az idősebb Mahomes bűnösnek is vallotta magát, a bíróság pedig 40 nap börtönre ítélte. A férfi szerencséjére a bíróság nem volt nagyon szigorú és a büntetését leölthette részletekben, hétvégénként. A mostani viszont már a harmadik kihágás és ugyan senki nem sérült meg, de a texasi törvények miatt akár kettőtől 10 évig terjedő börtönbüntetésre is ítélhetik az irányító apját.

Ez egyébként már a második eset, amikor egy családtag miatt kell aggódnia a Chiefs valamelyik kulcsfontosságú szereplőjének. Három éve Andy Reid fia és nem mellesleg a gárda egyik asszisztens edzője, Britt Reid keveredett egy súlyos balesetbe pár nappal a Super Bowl előtt, amiben egy lány marandó sérüléseket szenvedett.

4 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
4 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
Tizenkettes
Tizenkettes
2024-02-05 10:43

Az öreg előre ivott a medve bőrére?
Ezt sosem fogom megérteni. Van két büntetése. Viszonylag olcsón megúszta. Erre kockáztat… Nem tudott volna egy tetves taxit hívni vagy valakivel elvitetni magát?

László
László
2024-02-05 11:53

Az ilyennek miért nem veszik el végleg a jogosítványát?
Mondjuk attól még vezethetne, csak jogsi nélkül.

Bélabá a csótány
Bélabá a csótány
2024-02-05 08:46

Pont ide illik ez a mondat,amit pár napja mondott az öreg:“He’s unfortunate, he got that from me too, that’s in his DNA.

bjeela
bjeela
2024-02-05 06:41

Mondomén, hogy kikapol a Chiefs

4
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x