Connect with us

Hír

Ittas vezetésért megint letartóztatták Patrick Mahomes apját

Patrick Mahomes édesapja nem teszi egyszerűvé a fiának a felkeszülést a Super Bowlra. Az idősebb Patrick Mahomest ugyanis ittas vezetés miatt előállították a rendőrök Texasban, és mivel visszaeső, így komoly börtönbüntetést is kaphat.

Az első ittas vezetésnek még nem voltak jelentős következményei, a második viszont már börtönbüntetéssel járt: az eset 2018-ban történt, az idősebb Mahomes bűnösnek is vallotta magát, a bíróság pedig 40 nap börtönre ítélte. A férfi szerencséjére a bíróság nem volt nagyon szigorú és a büntetését leölthette részletekben, hétvégénként. A mostani viszont már a harmadik kihágás és ugyan senki nem sérült meg, de a texasi törvények miatt akár kettőtől 10 évig terjedő börtönbüntetésre is ítélhetik az irányító apját.

Ez egyébként már a második eset, amikor egy családtag miatt kell aggódnia a Chiefs valamelyik kulcsfontosságú szereplőjének. Három éve Andy Reid fia és nem mellesleg a gárda egyik asszisztens edzője, Britt Reid keveredett egy súlyos balesetbe pár nappal a Super Bowl előtt, amiben egy lány marandó sérüléseket szenvedett.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!