Connect with us

Hír

Kelce szerint Kittle a liga legjobb tight endje

Egyesek szerint Travis Kelce a valaha volt legjobb tight end, és elkapásokban simán lehet is érvelni mellette, hiszen az egy szezonban elkapott yardok top5-ös listáján háromszor is szerepel a neve, meccsenként magasan neki van a legtöbb yardja, és összetettben is csak hárman előzik meg (Tony Gonzalez, Jason Witten és Antonio Gates), ráadásul a rájátszásban magasan vezeti az all-time listát yardokban és touchdownokban is.

A 34 éves játékos azonban kész átadni a stafétát és szerinte már nem ő, hanem jövő vasárnapi ellenfele, a 30 éves George Kittle a liga legjobb tight endje.

“Ő a legjobb tight end a ligában. Hihetetlen jól játszik, karrierje legjobb teljesítményét nyújtja és kilőtte a 49erst a playoffban. Nem lehetnék rá büszkébb, és nem lehetnék jobban megtisztelve, hogy ellene játszhatok a Super Bowlon. Nem tudok elég jó dolgot mondani róla emberként sem, egy rossz szavam sincs róla.”

– mondta Kelce, via PFT.

Gyakorlatilag Rob Gronkowski visszavonulása óta őket kettejüket helyezzük a posztjuk tetejére. Kelce elkapásokban konzisztensebb, de ez használattól is függ valamennyire. Az viszont kétségtelen, hogy Kittle sokkal jobban blokkol, ami szintén fontos feladata egy tight endnek.

Legfrissebb cikkeink

Legutóbbi hozzászólások

Közelgő cikkek, podcastek

Minden jog fenntartva. © 2024 FK Media Group