Connect with us

Hír

Kelce szerint Kittle a liga legjobb tight endje

Egyesek szerint Travis Kelce a valaha volt legjobb tight end, és elkapásokban simán lehet is érvelni mellette, hiszen az egy szezonban elkapott yardok top5-ös listáján háromszor is szerepel a neve, meccsenként magasan neki van a legtöbb yardja, és összetettben is csak hárman előzik meg (Tony Gonzalez, Jason Witten és Antonio Gates), ráadásul a rájátszásban magasan vezeti az all-time listát yardokban és touchdownokban is.

A 34 éves játékos azonban kész átadni a stafétát és szerinte már nem ő, hanem jövő vasárnapi ellenfele, a 30 éves George Kittle a liga legjobb tight endje.

“Ő a legjobb tight end a ligában. Hihetetlen jól játszik, karrierje legjobb teljesítményét nyújtja és kilőtte a 49erst a playoffban. Nem lehetnék rá büszkébb, és nem lehetnék jobban megtisztelve, hogy ellene játszhatok a Super Bowlon. Nem tudok elég jó dolgot mondani róla emberként sem, egy rossz szavam sincs róla.”

– mondta Kelce, via PFT.

Gyakorlatilag Rob Gronkowski visszavonulása óta őket kettejüket helyezzük a posztjuk tetejére. Kelce elkapásokban konzisztensebb, de ez használattól is függ valamennyire. Az viszont kétségtelen, hogy Kittle sokkal jobban blokkol, ami szintén fontos feladata egy tight endnek.

2 Comments
0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
2 Comments
Oldest
Newest Most Voted
Inline Feedbacks
View all comments
bjeela
bjeela
2024-02-04 18:45

Na, kezdődik a smúzolás és a látványos felszopása az ellenfélnek. Klasszikus Pecc és BB stratégija.

Megawatt Szvetozár
Megawatt Szvetozár
2024-02-04 13:52

“Az viszont kétségtelen, hogy Kittle sokkal jobban blokkol, ami szintén fontos feladata egy tight endnek.”
Ha az illető kis túlzással az egyetlen épkézláb elkapó a csapatban, akkor mindenki pont leszarja, hogy hogy is blokkol.

2
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x