Connect with us

Hír

Jövő hétre meglehet a Bears terve QB poszton

A holtszezon egyik legnagyobb kérdése, hogy a Bears mit fog csinálni QB fronton. Ugyan sokan már elkönyvelik, hogy elcserélik majd Justin Fieldset és draftolják Caleb Williamst, a csapat még nem döntött erről. Albert Breer információi szerint viszont azt tervezik, hogy a jövő heti Scouting Combine-ig elhatározzák, hogyan tovább, és összerakják a tervüket.

A Bearsnél emellett érdeklődtek már más csapatok Justin Fields kapcsán a Senior Bowl alatt, habár ezek általában még nem feltétlen komolyak, inkább csak tapogatózások, hogy mindenki elvégezze a házi feladatát. Mindenesetre a Bearsnek ezek jó támpontok lehettek, hogy meglássák, nagyjából mennyit is kaphatnak az irányítóért.

A döntés persze végső soron arról szól majd, hogy Fieldsben vagy az 1/1-es QB-ban van nagyobb potenciál arra, hogy a franchise irányítója legyen hosszú távon. A legtöbbek várakozása szerint az 1/1-es pick megtartása és Fields elcserélése mellett teszi majd le a Bears a voksát.

Egyébként azért jó terv a Combine-ig meghozni ezt a döntést, mert ott összegyűlik az NFL apraja és nagyja, így elég sok beszélgetés, tárgyalás történik a háttérben. Itt akár már meg is köthetnek egy cserét, vagy lefektethetik az alapjait egy ilyen trade-nek.

Minden jog fenntartva. © 2020 Fűzővel kifelé!